Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Scyman-nej till närradion

SÖLVESBORG · Statsminister Göran Persson, partiledarna Gudrun Schyman (v) och Bo Lundgren (m) samt greve Hans Gabriel Trolle-Wachtmeister – alla har de det gemensamt att de inbjuds att sommarprata i Sölvesborgs närradio.
Sölvesborg • Publicerad 18 juni 2001

Närradion i Sölvesborg går en ny sommarpratarsäsong till mötes.

För närvarande arbetar föreningens ordförande, Bo Ohlsson, intensivt med att sätta samman en spännande och mångskiftande programserie för juli månad.

Annons

– Vi har bland annat kontaktat Gudrun Schyman, Göran Persson, Bo Lundgren och greve Trolle-Wachtmeister med förfrågan om medverkan. Schyman är den enda som hittills tackat nej på grund av förhinder, berättar Bo Ohlsson.

> I direktsändning

Ännu har inget beslut fattats om i fall sommarpratarprogrammen skall sändas under samtliga julidagar eller enbart under vardagar den aktuella månaden.

Klart är i alla fall att en rad fängslande personer framöver kommer att sätta sig i närradiostudion för att i två timmar lång direktsändning bjuda sina lyssnare på tankar och personliga erfarenheter, anekdoter och omsorgsfullt utvald musik.

Årets kompletta lista över sommarpratare offentliggörs i slutet av juni.

Camilla Magnell
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons