Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Stor aktiedag i Sölvesborg/Bromölla

SÖLVESBORG På lördag är det återigen dags för Sölvesborg-Bromölldagen i Bokelundsskolans aula. Bakom arrangemanget står föreningen Aktiespararnas lokala avdelning i de bägge kommunerna.
Sölvesborg • Publicerad 16 januari 2001

Det är i år femte upplagan av aktie- och näringslivsträffen som har som målsättning att locka en blandad publik med ett gemensamt intresse för näringslivsfrågor, ekonomi och aktier. I vanlig ordning får några företag chansen att presentera sin verksamhet. I år är det bland annat ledande representanter för rekryteringföretaget, Proffice tillsammans med IT-företagen Nexus och Precise Biometrics som berättar om sina företags visioner och utveckling.

Under aktiedagen i Bokelundsskolans aula kommer även Aktiespararnas vd, Lars -Erik Forsgårdh, att diskutera aktiesparandet i en ny ekonomi ihop med meriterade aktieanalytiker.

Annons

> Paneldebatt

Några av de inbjudna gästerna kommer att ge publiken sina spådomar och tankar kring hur utvecklingen kan förväntas bli under börsåret 2001. Som vanligt väntas det också bli heta diskussioner om ekonomins fram- och baksidor i den sedvanliga paneldebatten som leds Leif Vindevåg som från Stockholms fondbörs. Bland debattörerna, som varit med tidigare finns Anne-Marie Pålsson som är docent i nationalekonomi vid Lunds universitet och metallfacketsordförande, Göran Johnsson. Bakom förberedelserna för arrangemanget står Bengt Green från Aktiespararna i Sölvesborg som vid årsskiftet hade 599 medlemmar.

Pernilla Roshäll Berthelot
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons