GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sweden Rock lanserar gin – med lokal twist

Efter en whisky och en rom kommer lanserar nu Sweden Rock-festivalen en tredje spritsort – den här gången med lokalt producerad gurka.
Sweden Rock Spirits Distilled Gin Foto: Brands for fans
Sweden Rock Spirits Distilled Gin Foto: Brands for fans

”Om det inte vore för Sweden Rock Festival finns det nog risk att många ute i landet aldrig hade hört talats om det lilla samhället Norje” skriver företaget Brands for fans i ett pressmeddelande.

”Men tack vare att hårdrockare från hela världen årligen vallfärdar hit för att få uppleva Sveriges största hårdrocksfestival är orten nu ordentligt satt på kartan”, fortsätter de.

Norje fortsätter vara närvarande, då gurkan som ginen smaksatts med kommer från Gummagården i Norje, bara en kilometer från festivalområdet.

Sweden Rock Spirits Distilled Gin lanseras i dag, den 3 december.

Läs mer