Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Auktionsvinnare deppar över Brady-besked

Amerikansk fotboll • Publicerad 14 mars 2022
Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady i det som många trodde skulle bli hans sista NFL-match. Arkivbild.
Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady i det som många trodde skulle bli hans sista NFL-match. Arkivbild.Foto: Mark LoMoglio/AP/TT

Det var säkert en och annan som satte kaffet i halsen när quarterbacken Tom Brady, en av tidernas främste inom amerikansk fotboll, meddelade att han gör comeback i NFL – bara veckor efter att ha meddelat sitt avsked till sporten.

Eller vad sägs om den person som bara en dag tidigare vann en auktion för den "sista" bollen som Brady kastade till en touchdown? Denna någon ropade in bollen från Tampa Bay Bucaneers slutspelsmatch mot Los Angeles Rams för 518 000 dollar, motsvarande nära 5 miljoner kronor, skriver Yahoo Sports.

Totalt 23 bud kom in, och gissningsvis är det en och annan som nu är glad att ha missat möjligheten att betala miljonbelopp för den boll som gav Bradys senaste, men troligen inte sista, touchdown.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons