Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Brady: "Tänker inte skynda fram ett beslut"

Tom Bradys framtid inom amerikansk fotboll har varit en av helgens stora snackisar. Nu berättar 44-åringen att han inte bestämt sig om han kommer att spela nästa säsong.
Amerikansk fotboll • Publicerad 1 februari 2022
Tom Brady ryktas lägga av. Arkivbild.
Tom Brady ryktas lägga av. Arkivbild.Foto: Jason Behnken/AP/TT

Uppgifterna slog ner som en bomb i helgen: Tampa Bay Buccaneers superstjärna Tom Brady slutar med amerikansk fotboll. Men kort senare tillbakavisades det av Bradys pappa, Tom Brady Sr.

Nu säger den sjufaldige Super Bowl-vinnaren att han kommer att veta när tiden är inne men att han just nu tar livet som det kommer.

Annons

– Jag försökte bara ha en fin helg. Det blev inte riktigt så eftersom min telefon inte slutade surra, men det är en del av min vardag, säger Brady till podcasten Let's go!.

Det var den amerikanska sporttv-jätten ESPN som först gick ut med att man hade källor på att Brady gjort sin sista match. Spekulationerna tog ny fart kort efter ESPN:s avslöjande då det Tom Brady-ägda företaget TB12sports skrivit ett inlägg på Twitter som av många tolkades som en bekräftelse:

"Sju Super Bowl-ringar. Fem gånger MVP i Super Bowl. Tre gånger MVP i ligan. 22 otroliga säsonger. Tack för allt, Tom Brady."

Tweeten har sedan tagits bort.

– Jag vet inte när tidpunkten kommer att vara rätt. Som jag sagt tidigare, jag är lyckligt lottad som kunnat spela så länge som jag har gjort. Allt eftersom saker hänt under de senare delarna av min karriär ... finns det ett stort intresse för när jag ska sluta spela. Jag förstår det. Jag tänker inte skynda fram ett beslut om det, säger Brady.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons