Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Chippen instängd – funderar på att sälja huset på Lister

Christian ”Chippen” Wilhelmsson är för närvarande isolerad i hemmet i Förenade Arabemiraten.
Fotboll • Publicerad 13 april 2020 • Uppdaterad 14 april 2020
Christian Wilhelmsson, här tillsammans med bland annat Andreas Granqvist i samband med en landskamp i Abu Dhabi för två år sedan, lever för närvarande ett isolerat liv i värmen.
Christian Wilhelmsson, här tillsammans med bland annat Andreas Granqvist i samband med en landskamp i Abu Dhabi för två år sedan, lever för närvarande ett isolerat liv i värmen.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

– Här är lockdown och extremt stränga regler. Man måste ha handskar och en speciell mask om man ska få tillstånd att köra till matbutiken, säger ”Chippen” Wilhelmsson i en längre intervju med Kvällsposten.

– Den som inte följer bestämmelserna får böter och fängelse. Det är riktigt hårt här.

Annons

Han berättar även att han inte gått utanför lyxhuset på 500 kvadratmeter på en månad och att det därför blir mycket tid tillsammans med livskamraten Oksana och de tre barnen.

– Nu kan man göra saker man inte fått tid med tidigare. Vi lägger pussel, spelar spel och man aktiverar sig i hemmet på ett annat sätt, säger han till Kvällsposten.

I samma intervju nämner den tidigare fotbollsstjärnan även boendet på Listerlandet.

– Senaste åren har vi varit där mindre och mindre. Nu när barnen blivit äldre är det inte lika lätt att resa överallt. Därför har det blivit aktuellt att kanske sälja huset.

– Vi kollar lite på det. Vi får se om det är rätt tid, annars väntar vi att lägga ut det till försäljning, säger Wilhelmsson till Kvällsposten.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons