Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Conte: "Spurs" köper loss Kulusevski

Tre mål och åtta målgivande passningar på 14 Premier League-matcher.
Det är Dejan Kulusevskis facit i Tottenham sedan han lånades in från Juventus i januari.
Fotboll • Publicerad 5 maj 2022
Tottenham undersöker möjligheten att köpa loss Dejan Kulusevski, till höger, från Juventus. Arkivbild.
Tottenham undersöker möjligheten att köpa loss Dejan Kulusevski, till höger, från Juventus. Arkivbild.Foto: Adam Davy/AP/TT

Den 22-årige svenske landslagsstjärnan är på ett långtidslån fram till nästa sommar – men tränaren Antonio Conte säger att "Spurs" redan nu tittar på att göra det till en permanent övergång, rapporterar BBC.

– Han är en Tottenhamspelare till 100 procent. Inte officiellt, men han är till 100 procent en Tottenhamspelare, säger Conte enligt BBC.

Annons

I samband med lånet i januari skrevs det in en option på en fastställd summa – enligt medierapporter omkring motsvarande 370 miljoner kronor – som Tottenham kan betala för att lösa Kulusevski från Juventus.

– Jag vill vara där jag är, må bra och spela min fotboll. Jag trivs väldigt bra, sade Kulusevski på den senaste landslagssamlingen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons