Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Då släpps biljetterna till VM-playoff

Med alla restriktioner borttagna är det nu fritt fram för de riktigt stora evenemangen. Fotbollförbundet hoppas på fullsatta läktare när biljetterna nu släpps till Sveriges VM-kval-match mot Tjeckien.
Fotboll • Publicerad 9 februari 2022
I mars möter Sverige Tjeckien i en helt avgörande match för att få spela VM. Arkivbild.
I mars möter Sverige Tjeckien i en helt avgörande match för att få spela VM. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

Det uppskjutna biljettsläppet till Sveriges VM-kval-match mot Tjeckien har nu fått ett datum.

Herrlandslaget spelar playoff till VM mot Tjeckien den 24 mars på Friends Arena. Biljettsläppet skulle från början ha skett i januari, men sköts upp på grund av de tidigare restriktionerna.

Annons

Nu är det klart att biljetter för den breda allmänheten släpps fredagen den 18 februari klockan 10, skriver förbundet på sin hemsida. För så kallade guldmedlemmar i supporterklubben har ett antal tusen biljetter redan sålts.

För att Sverige ska tas sig till VM-slutspelet i Qatar i november krävs först seger mot Tjecken, för att avancera till playoff-finalen (på bortaplan) som äger rum fem dagar senare. Där väntar antingen Ryssland eller Polen, och vinner Sverige den matchen är VM-biljetten säkrad.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons