Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Diego Costa tillbaka i Premier League

Fotboll • Publicerad 12 september 2022
Diego Costa, här i Atlético Madrid-tröjan, är klar för en comeback i engelska Premier League. 33-åringen har skrivit på för Wolverhampton. Arkivbild.
Diego Costa, här i Atlético Madrid-tröjan, är klar för en comeback i engelska Premier League. 33-åringen har skrivit på för Wolverhampton. Arkivbild.Foto: Manu Fernandez/AP/TT

Diego Costa är tillbaka i Premier League-fotbollen. Den 33-årige spanjoren, som gått klubblös sedan han lämnade brasilianska Atlético Mineiro vid årsskiftet, är klar för Wolverhampton.

"Diego kommer att tillföra unika egenskaper både i omklädningsrummet och ute på planen", säger Wolverhamptons ordförande Jeff Shi i ett uttalande på klubbens hemsida.

Annons

Costa är född i Brasilien, men fick sitt stora genombrott i spanska Atlético Madrid, som han 2014 sköt till klubbens första ligatitel på 50 år. Sedan gick flytten till Chelsea, och under de tre åren i London blev det ytterligare två ligatitlar för Costa.

Han återvände till Atlético Madrid 2018 och var med om att vinna Europa League, innan han flyttade till Atlético Mineiro förra året.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons