Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Dystert slut för Norrman – ute ur slutspelet

Golf • Publicerad 14 augusti 2023
Svenske Vincent Norrman, slutade på en delad 49:e plats i Memphis och är ute ur slutspelet. Arkivbild.
Svenske Vincent Norrman, slutade på en delad 49:e plats i Memphis och är ute ur slutspelet. Arkivbild.Foto: Bruce Kluckhohn/AP/TT

Vincent Norrman tappade under natten mot söndagen ytterligare 17 placeringar och slutade på en delad 49 plats efter den avslutande fjärde rundan i PGA-slutspelets första tävling i Memphis.

Det innebär att det är färdigspelat i slutspelet för svensken. Norrman hade behövt en framskjuten placering för att ta sig in bland de 50 bästa som får spela den andra slutspelstävlingen.

Annons

25-åringen blev 69:a i totalställningen. Inga andra svenskar är vidare.

Norrman gick fjärde rundan på 72 slag, två över par, med två birdie och fyra bogeys. Han slutade på totalt 277 slag, tre under par.

Vinnare i Memphis blev Lucas Glover från USA efter särspel mot landsmannen Patrick Cantlay. Det var Glovers andra seger i rad efter att ha vunnit i North Carolina förra söndagen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons