Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Efter konflikten – hockeyettan får ny ledare

Ishockey • Publicerad 12 maj 2022
Hockeyettan får en ny verkställande tjänsteman och vd – Jens Israelsson. Arkivbild.
Hockeyettan får en ny verkställande tjänsteman och vd – Jens Israelsson. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

Bråket i hockeyettan gjorde att ordföranden Ronnie Glysing fick avgå tidigare i år. Men han satt kvar inom organisationen som dess verkställande tjänsteman.

Vid årsmötet den 11 juni slutar dock Glysing. Han ersätts av Jens Israelsson som blir både vd och verkställande tjänsteman.

Annons

Boden har kämpat länge för att få lämna hockeyettans organisation på grund av en konflikt om tv-rättigheter. Tidigare i maj beslutade ett extra årsmöte att låta Boden stå utanför hockeyettan.

"Jag brinner för att överbrygga luckor mellan högt flygande visioner och den dagliga driften, alltid med människor och resultat i fokus. Transparens med alla våra medlemmar, fans och partners är en förutsättning för vilken förening, organisation och liga som helst", säger Israelsson i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons