Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Falk utbytt med skada: "Ska undersökas"

Fotboll • Publicerad 12 maj 2022
Häckens målvakt Jennifer Falk. Arkivbild.
Häckens målvakt Jennifer Falk. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Med bara två månader kvar till fotbolls-EM fick det svenska landslaget möjligen något att oroa sig för. I bortamötet med Örebro (1–0) utgick nämligen Häckens landslagsmålvakt Jennifer Falk i den första halvleken med smärtor i ena foten.

Tränaren Robert Vilahamn ger dock försiktigt lugnande besked efter matchen.

Annons

– Vår osteopat och läkare som har pratat med henne är ganska lugna och tror inte att det ska bara något värre utan att det är en stukning. Men hon ska undersökas imorgon Jag hoppas att hon inte är borta allt för många dagar, men vi vet först imorgon, säger han till GP.

Till Expressen säger han:

– Först kändes det som att hon bara trampade snett, men hon fick lite mer ont och det kanske är en stukning av fotleden. I så fall kanske hon är borta några veckor, men vi vet mer i helgen. Jag har svårt att se att det skulle vara något allvarligt.

29-åriga Jennifer Falk har gjort 13 A-landskamper.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons