Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Flera flyttar för Sävehof – Gulldéns lag nästa

Handboll • Publicerad 5 januari 2022
Den tidigare landslagsstjärnan Bella Gulldén och hennes norska lag Vipers Kristiansand ska gästa Sävehof i Champions League på söndag, sedan flera matcher flyttats. Arkivbild.
Den tidigare landslagsstjärnan Bella Gulldén och hennes norska lag Vipers Kristiansand ska gästa Sävehof i Champions League på söndag, sedan flera matcher flyttats. Arkivbild.Foto: Nikola Krstic/NTB

Coronasmitta flyttar matcher även för Sävehofs damer i Champions League.

Nu ska Partillelaget få ett hittills oplanerat besök av norska Vipers Kristiansand på söndag, skriver Sävehof på Twitter.

Annons

Enligt det ursprungliga spelschemat skulle Sävehof ta emot ungerska Györ, som toppar Champions League-gruppen, på söndag. Men den matchen är uppskjuten på grund av smitta i det ungerska laget, skriver Handbollskanalen.

I stället passar Sävehof på att spela sin hemmamatch mot Vipers Kristiansand. I det norska laget finns bland andra den svenska landslagsmålvakten Evelina Eriksson, den tidigare landslagsstjärnan Bella Gulldén och norska stjärnan Nora Mørk.

Sävehof ligger näst sist i åttalagsgruppen, med fyra poäng efter åtta matcher. Kristiansand är trea, efter Györi och franska Metz.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons