unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Från KHK till spel i Mörrum

Martin Fransson.
Där har ni den sjunde backen i ordningen som är klar för spel i Mörrum och hockeyettan.
Martin Fransson kommer att spela i tröja nummer elva i Mörrum.
Martin Fransson kommer att spela i tröja nummer elva i Mörrum.
Foto: Mörrums GoiS

20-åringen kommer närmast från spel i Karlskrona HK:s J20-lag och har en del rutin från seniorhockey åldern till trots. Han debuterade hemma i Lenhovda, i hockeytrean, redan som 14-åring.

Försvarsspelaren har även ett förflutet i Tingsryds juniororganisation.

27 poäng på 51 matcher i KHK-tröjan gjorde honom till den mest poängstarke backen i J20-laget.

– Förra säsongen gick väldigt upp och ner. Innan jul gick det tungt och vi var väldigt skadedrabbade men sedan efter jul så vände allt och vi fick många skadade spelare tillbaka. För min egen del så gick det bra och det var en väldigt rolig säsong, säger huvudpersonen i ett pressmeddelande.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

– Jag ser fram emot nästa säsong i Mörrum. För min egen del hoppas jag att jag kommer utvecklas och etablera mig inom seniorhockeyn. Jag vill också bidra mycket till laget.

Jim Känno, från Mörrums sportgrupp, om nyförvärvet:

– Martin Fransson är en allroundback med bra storlek som vi förväntar oss att ha nytta av i alla delar av spelet. Fransson är som några av våra andra nya spelare, ung med hög potential. Vi vill ha spelare som vill framåt oavsett ålder eftersom vi är övertygade om att vi har en verksamhet som utvecklar individen.