Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

HIF testade ny spelmotor

HIF Karlskronas niometersjakt har lett till Serbien.
24-årige mittnian Marko Knezevic har under två dagar varit i Karlskrona för att visa upp sig.
Karlskrona • Publicerad 21 september 2018
Marko Knezevic tog plats som mittnia i HIF Karlskrona när laget mötte stadskollegan IFK Karlskrona i en internmatch på fredagen.
Marko Knezevic tog plats som mittnia i HIF Karlskrona när laget mötte stadskollegan IFK Karlskrona i en internmatch på fredagen.Foto: Henrik Flemming

– Vi får ta en funderare på om vi går vidare. Det är mycket som ska stämma, säger HIF-tränaren Robert Andersson.

I en internmatch mot stadskollegan IFK Karlskrona på fredagskvällen fick Knezevic visa upp sig efter att ha tränat med laget på torsdagen.

Annons

– Det är alltid en fördel att få hit spelaren i fråga så att vi kan se personen på plats. Men som sagt, det är mycket som ska stämma, inte bara handbollsmässigt, utan spelaren måste också passa in i gruppen, säger Andersson.

Knezevic, som tillhör Zeleznicar Nis i den serbiska superligan, glimtade till bitvis i Karlskrona Idrottshall i sin nya omgivning.

– Skolad, bra spelförståelse och ganska explosiv en mot en, betygsätter Robert Andersson.

HIF-tränaren förfogar just nu över bara fyra etablerade niometare och det är ingen hemlighet att handbollsligalaget är på jakt efter påfyllning.

Knezevic lämnar Karlskrona under lördagen och det återstår att se om någon returresa bokas in.

Med nyförvärvet, kantspelaren Jürgen Rooda, som HIF hoppas ha spelklar till tisdagens bortamatch mot Ystad IF var läget på fredagskvällen oförändrat.

– Vi är inte överens med Amo Handboll ännu, säger ordförande Örjan Nilsson.

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons