Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Inför kvalet – Linder utfärdar målgaranti

Scoutingen av FC Trollhättan har börjat.
Redan nu lovar FK Karlskrona-tränaren Stefan Linder mål på onsdag.
– Vi har gjort mål i fem raka matcher. Jag kan garantera att vi fortsätter med det, säger han.
Karlskrona • Publicerad 13 november 2018
Mål i fem raka matcher. FK Karlskronatränaren Stefan Linder är säker på att målproduktionen fortsätter även på onsdag i den första kvalmatchen mot Trollhättan.
Mål i fem raka matcher. FK Karlskronatränaren Stefan Linder är säker på att målproduktionen fortsätter även på onsdag i den första kvalmatchen mot Trollhättan.Foto: Staffan Lindbom

Den största besvikelsen efter lördagen har lagt sig. När FKK tränade på måndagen pratades det lite om 1–1-matchen mot Torn, desto mer om onsdagens första kvalbatalj mot Trollhättan.

– Jag tycker det låg på en bra nivå, det finns ingen stress och vi hade en bra träning med hög kvalitet och fart. Vi blickar mot onsdag, säger Linder.

Annons

Senare på måndagskvällen satte sig tränarstaben ner för att se Trollhättans senaste match, den mot IFK Berga, i förkvalet till division 1.

– Petter (Abrahamsson) ser den första halvleken och jag den andra. Sedan pratar vi ihop oss och så får spelarna detaljerna i morgon (läs i dag). Oftast är det hur de uppträder runt fasta situationer som man tittar på.

Stefan Linder är optimistisk inför kvalet.

– Onsdagens match handlar om att skapa så bra förutsättningar som möjligt inför lördag. Bortamål räknas dubbelt och vi har gjort mål i de fem senaste matcherna och jag kan garantera att vi fortsätter med det. Kan vi bara behålla vårt tempo tror jag att vi kan styra matcherna, säger han.

Henrik FlemmingSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons