Isak målskytt när Newcastle slog "Wolves"

Fotboll • Publicerad 12 mars 2023
Alexander Isak jublar efter ledningsmålet.
Alexander Isak jublar efter ledningsmålet.Foto: Owen Humphreys/AP/TT

Alexander Isak har hittat målet i Premier League igen. Den svenske anfallsstjärnan fick chansen från start i hemmamötet mot Wolverhampton och nickade vackert in 1–0 i 26:e minuten.

På en frispark från Kieran Trippier tajmade Isak nicken perfekt och placerade in ledningsmålet vid bortre stolpen.

Det var 23-åringens fjärde ligamål på nio matcher sedan han lämnade Real Sociedad i slutet av sommaren, och den första fullträffen sedan den 15 januari. Målet var också efterlängtat för Newcastle som hade gått mållöst i tre raka matcher inför mötet med "Wolves".

I mitten av andra halvlek blev Alexander Isak först varnad och sedan utbytt. Strax därefter kvitterade gästerna, men kvällen slutade ändå lyckligt för de svartvita på St James' Park. Miguel Almirón, en av inhopparna, sköt Newcastles avgörande 2–1-mål i 79:e minuten.

Tack vare segern tar sig Newcastle förbi Liverpool i tabellen där man nu är femma.