Innehåll A-Ö

Annons

Krif förlorade igen – säsongen är över

Säsongen är över för Krifs del.
Tranås satte stopp för alla drömmar om allsvenskan genom att vinna även den andra play off-matchen, denna gången med 1–3.
Kallinge • Publicerad 15 mars 2019
1–3 mot Tranås betyder att Krif har spelat färdigt för den här säsongen.
1–3 mot Tranås betyder att Krif har spelat färdigt för den här säsongen.Foto: JONAS GUSTAFSSON

Det var grym stämning i Soft Center Arena och riktig slutspelshockey. Tranåsklacken försökte inledningsvis överrösta White Angels-supportrarna på hemmastå, men fick ganska tidigt ge upp den matchen.

I den riktiga matchen stod precis allt på spel.

Annons

Seger för Krif och en ny chans under lördagen att ta sig till kvalserien.

Förlust och säsongen var över.

Så var förutsättningarna.

Krif fick en tung start när Filip Andersson åkte ut för hakning redan efter 4.26. Med lite drygt halv minut kvar av utvisningen gjorde Tranås 0–1.

Efter 16.55 fick Krif in en rättvis kvittering.

Daniel Andersson vann en tekning snett bakåt och där kom Stefan Söder och dundrade in kvitteringen.

Period nummer två blev mållös, men det betydde inte att det inte fanns chanser att göra mål.

Krif hade sina möjligheter, men den farligaste hade nog ändå Tranås som prickade Isak Edmans högra stolpe.

En Krifback skulle rensa pucken längs sargen, men pucken tog olyckligt på en av linjemännen och gav Tranås en gratischans, men närmare än Edmans stolpe kom inte Tranås den gången.

I tredje perioden chocköppnade Tranås och gjorde 1–2 redan efter 34 sekunder.

Annons

När 1–3 kom efter 3.32 blev uppförsbacken ännu brantare.

Med drygt två minuter kvar valde Krif att plocka ut målvakten Isak Edman, men Tranås höll tätt.

bild 1/5

Här saknas innehåll

Connie NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.