Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

LIVE: Så sänder vi KHK:s hela kvalresa – start söndag 12.00

Karlskrona HK inleder kvalspelet mot allsvenskan på tisdag, 5 mars.
Du vet väl att du kan se KHK:s kvalresa live hos oss, med start redan på söndag kl. 12.00 då hockeyettans kvartsfinaler lottas.
Ishockey • Publicerad 28 februari 2024
Karlskrona HK inleder kvalspelet den 5 mars och på söndag den 3 mars får vi svar på vilka motståndarna blir.
Karlskrona HK inleder kvalspelet den 5 mars och på söndag den 3 mars får vi svar på vilka motståndarna blir.Foto: Montage

Kvartsfinalerna, där de åtta bäst rankade lagen från norra och södra allettans placeringar 3–6 väljer motstånd bland resterande åtta kvalklara lag, lag 7-8 i de två allettorna, vinnarna vi norra och södra vårserierna samt vinnarna i vårseriernas play-in-möten.

Och på söndag kl. 12.00 sänder vi slutspelsvalen där Karlskrona HK i och med att laget tillhör de åtta bäst rankade lagen inleder kvartsfinalerna med två hemmamatcher, 5 och 6 mars.

Annons

Kvartsfinalerna spelas i bäst av fem matcher där bäst rankat lag spelar hemma, hemma, borta, borta, hemma (h, h, b, b, h)

Speldatum kvartsfinaler: 5, 6, 9 samt ev 10 och 13 mars.

De åtta vinnarna i kvartsfinal går till semifinal, där även ettan och tvåan från södra och norra allettan ansluter. Även semifinalerna avgörs i bäst av fem matcher (h, h, b,b, h).

Speldatum för semifinaler: 16, 17, 20, 21, 24.

De sex vinnarna gör därefter upp om en plats till allsvenskan i en kvalserie, som inleds under påskhelgen i slutet av mars.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons