Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ludvig Åberg fortsatt trea i Detroit

Golf • Publicerad 1 juli 2023
Ludvig Åberg försvarade sin tredjeplats i andra rundan i PGA-tourtävlingen i Detroit. Arkivbild.
Ludvig Åberg försvarade sin tredjeplats i andra rundan i PGA-tourtävlingen i Detroit. Arkivbild.Foto: Carlos Osorio/AP/TT

Den svenske golftalangen Ludvig Åberg fortsätter att spela bra på PGA-tourtävlingen i Detroit. På den andra rundan, som avslutades natten till lördag svensk tid, gick han runt på 67 slag, vilket är fem under par.

Det innebär att han behåller sin tredjeplats från första rundan, som han nu delar med amerikanen Rickie Fowler, och nu ligger på totalt tolv under par.

Annons

Taylor Moore från USA och Taylor Pendrith från Kanada är i delad ledning efter andra rundan, båda en boll bättre än Ludvig Åberg.

Näst bäste svensk i Detroit var Alex Norén som efter en andra runda på 68 slag ligger på en delad 19:e plats. Henrik Norlander ligger delad 55:e plats, totalt fem under par. Vincent Norrman gick andra rundan på 69 slag, tre under par, och ligger på en delad 64:e plats.

David Lingmerth fick 71 slag och klarade inte cutten och har därmed spelat färdigt i Detroit.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons