Marner fortsätter att leverera för Toronto

Mitchell Marner är fortsatt het i Toronto, och stod för två viktiga mål i segern mot Carolina.
Ishockey • Publicerad 8 februari 2022
Torontos Mitchell Marner blev matchvinnare.
Torontos Mitchell Marner blev matchvinnare.Foto: Frank Gunn/AP/TT

Under natten mot tisdagen, svensk tid, kvitterade den 24-årige kanadensaren 14 minuter in i sista perioden till 3–3 när Toronto tog emot Carolina.

Timothy Liljegren skickade pucken mot mål och Marner slog säkert in returen bakom tidigare lagkamraten Frederik Andersen i Carolinaburen.

I förlängningen såg Marner dessutom till att Toronto tog hem segerpoängen, när han i röran framför ett pressat Carolina slog in den avgörande 4–3-pucken, även den här gången via retur.

Marner har gjort mål i åtta matcher i rad, vilket är den längsta målsviten för klubben sedan mitten av 1980-talet.

Lagets riktiga målkung är däremot fortsatt Austin Matthews, som stod för Torontos övriga två mål som innebar 30 och 31 för säsongen. William Nylander noterades för en assist för det första målet, och Jesper Fast noterades för en assist för Carolinas 2–2-kvittering som Tony DeAngelo låg bakom.