Peterson målskytt vid Dallasvinst

Ishockey • Publicerad 12 februari 2022
Dallas Stars center Jacob Peterson styrde in kvitteringsmålet.
Dallas Stars center Jacob Peterson styrde in kvitteringsmålet.Foto: Richard W. Rodriguez/AP/TT

Jacob Peterson gjorde sitt nionde NHL-mål när han kvitterade för Dallas mot Winnipeg i NHL-ishockeyn.

Den 22-årige rookien från Lidköping styrde in pucken med skridskon i andra perioden, vilket innebar 1–1.

Matchen gick till förlängning där Jason Robertson drygt tre minuter in slog in den avgörande pucken, där John Klingberg var inblandad och noterades för en assist.

Dallas vann därmed matchen med 4–3.