Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

PSG värvar stjärnduo

Paris Saint-Germain förstärker rejält.
Klubben har värvat den tidigare Inter-försvararen Milan Skriniar och spanska landslagsmannen Marco Asensio.
Fotboll • Publicerad 6 juli 2023
"Jag är väldigt glad över att vara en del av denna underbara klubb", säger Milan Skriniar till PSG:s hemsida. Arkivbild.
"Jag är väldigt glad över att vara en del av denna underbara klubb", säger Milan Skriniar till PSG:s hemsida. Arkivbild.Foto: Antonio Calanni /AP/TT

Under torsdagen stärkte PSG sitt försvar genom att värva den tidigare-spelaren Milan Skriniar, 28, på ett femårskontrakt.

Skriniar är den första spelaren som laget tillkännager för sommaren efter att ha presenterat den nya tränaren Luis Enrique.

Annons

"Jag är väldigt glad över att vara en del av denna underbara klubb. PSG är en av de bästa klubbarna i världen, med spelare i världsklass och fantastiska fans", säger försvararen till PSG:s hemsida.

Skriniar vann den italienska ligatiteln med Inter 2021 och har även spelat 58 matcher för Slovakien.

Under eftermiddagen stod det även klart att den franska storklubben hämtat in Marco Asensio, senast i Real Madrid. 27-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2026. Asensio var med och vann tre La Liga-titlar och tre Champions League-titlar i det spanska huvudstadslaget.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons