Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lugnande besked från Raiola: "Var planerat"

Fotboll • Publicerad 12 januari 2022
Mino Raiola, som är agent åt bland andra Zlatan Ibrahimovic, ligger på sjukhus i Milano, uppger italienska medier. Arkivbild.
Mino Raiola, som är agent åt bland andra Zlatan Ibrahimovic, ligger på sjukhus i Milano, uppger italienska medier. Arkivbild.Foto: Manu Fernandez/AP/TT

Fotbollsagenten Mino Raiola, som har Zlatan Ibrahimovic i sitt spelarstall, ligger på sjukhus efter att tidigt i morse genomgått en operation. Enligt Gazzetta dello Sport ska det ha handlat om en akut operation.

Tidningen skriver att 54-åringen kommer att ligga kvar på sjukhus för vidare observation. Det är fortfarande oklart vad Raiola har opererats för eller hur hans tillstånd är.

Annons

Men på Raiolas Twitterkonto skriver hans team att operationen enbart var en rutinundersökning under narkos.

"Allt var planerat och ingen akut operation har skett."

Mina Raiola, som anses vara en av fotbollsvärldens superagenter, har utöver Ibrahimovic även bland andra Erling Braut Haaland, Paul Pogba och Gianluigi Donnarumma som klienter.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons