Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Succérunda av Grant i British Open

Linn Grant har spelat in sig i toppstriden efter tredje rundan av British Open. Svensken gick runt på 68 slag och är totalt sex slag under par.
Golf • Publicerad 12 augusti 2023
Linn Grant. Arkivbild.
Linn Grant. Arkivbild.Foto: Carlos Osorio/AP/TT

– Jag tycker det blir så himla högt fokus på varje slag så allting flyter lite samman. Men jag är otroligt nöjd, säger Grant till Radiosporten.

24-åringen är nu bara några få slag från ledning och har spelat in sig i toppstriden inför söndagens avgörande.

Annons

– Jag känner själv att puttningen blir lite bättre för varje dag. Slagen känns lite säkrare för varje dag. Så förhoppningsvis har vi en bästa dag i morgon, säger Grant.

För Caroline Hedwall, som hade en lovande start på golfmajorn, blev det en den tredje rundan en missräkning. 34-åringen gick runt på 74 slag, två över par, och ligger nu på +4 totalt.

Maja Stark hade även hon en tung tredje runda, men något bättre än Hedwall. Svensken gick runt på 72 slag och lyckades inte klättra något alls.

Amerikanskan Lilia Vu är i delad ledning med engelska Charley Hull efter den tredje rundan.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons