Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Zlatan fortsatt skadad – missar derbyt?

Fotboll • Publicerad 3 februari 2022
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Foto: Luca Bruno/AP/TT

Zlatan Ibrahimovics skadebekymmer fortsätter. Nu ser Milans svenske veteranstjärna ut att missa helgens prestigefyllda derby och toppmöte med Milanorivalen Inter i Serie A-fotbollen, rapporterar Sky Italia. Enligt Sky Italia fanns inte 40-årige Ibrahimovic med på Milans träning under torsdagen. I stället tränade han på egen hand i gymmet.

Ibrahimovic utgick med en hälskada mot Juventus (0–0) den 23 januari och har ännu inte tränat med de övriga lagkamraterna.

Annons

På grund av skador har Ibrahimovic endast kunnat starta 11 av 23 matcher i ligaspelet den här säsongen – han har hoppat in i ytterligare fyra matcher – men har trots det mäktat med åtta fullträffar. Även förra säsongen hade han problem med skador, och ådrog sig bland annat en knäskada som gjorde att han missade EM-slutspelet.

Milan är trea i Serie A – fyra poäng efter regerande mästaren Inter, som dessutom har en match till godo.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons