Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Dragan klar för Bromölla

KARLSKRONA Dragan Cado är äntligen klar för Bromölla i disvion II hadbollen.
Nyheter • Publicerad 16 juni 2001

Dragan skadades som bekant mycket svårt för ett halvår sedan då han spelade för IFK. Nu ville Dragan avsluta sin aktiva tid i Bromölla där han spelat tidigare.

- Känns skönt att klubbarna nu är överens. Om jag kommer att kunna spela mera vet jag inte. Min dröm är i vilket fall som helst att inte behöva sluta med handbollen som jag hållit på så länge med genom en skada.

Annons

- Jag har fortfarande mycket ont men har gett mig tusan på att spela ytterligare någon säsong. Jag är spelsugen till tusen. Ännu är inte allt klart med Bromölla och mig personligen, huvudsaken är att klubbarna kommit överens, säger Cado.

För ett par dagar sedan började Cado träna.

- Det ska gudarna veta jag har ont i hela kroppen. Jag kommer att träna hårt på egen hand om det nu eventuellt blir en comeback. Jag ska i vilket bfall som helst försöka.

Nisse Göransson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons