Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Författare anställs av Hästö IF

Hästö IF meddelar i ett pressmeddelande att de anställer journalisten och författaren Fredrik Persson för att utveckla verksamheten.
Nyheter • Publicerad 12 maj 2013
Fredrik Persson anställs av Hästö IF.Foto: Maths Olsson
Foto: Maths Olsson

I dag blev det klart att klubben anställer Fredrik Persson, som tidigare har arbetat på Sveriges Radio Blekinge. Han ska utveckla verksamheten, förstärka organisationen och ansvara så att alla kanslifunktioner i klubben fungerar.

– Vi fick en möjlighet att göra det här och Fredrik Persson har precis de egenskaper som vi behöver i det här läget. Han är kreativ, driftig, ambitiös och väl förankrad bland spelare och ledare i klubben, säger Hästö IF:s ordförande KG Svenson i pressmeddelandet.

Annons

Fredrik Perssons anställning på halvtid börjar den 1 augusti.

– Det är det startdatum vi kommit överens om och vi är väldigt glada att vi har lyckats nå den här lösningen. Nu kan vi inrikta allt vårt kommande arbete mot att få in nya spelare i truppen, säger KG Svenson.

– Det ska bli riktigt kul att få vara med på den resa som Hästö IF planerar att göra. Jag hoppas kunna skapa en modern organisation, en ökad kommunikation och en vass marknadsavdelning där vi når nya sponsorer, säger Fredrik Persson i pressmeddelandet.

Fredrik Persson

Efter 21 år på Sveriges Radio slutade Fredrik Persson förra året. Efter det har han startat ett eget bokförlag, KeFKa, och skrivit böckerna "En ädel man" om fotbollsspelaren Patrik Rosengren och "Älskad eller hatad" om ishockeyspelaren Anders Broström.

I oktober släpper han boken "Bakom de kritade linjerna – sanningen!"

Catharina Loosme
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons