Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Hemmaseger med rekordpoäng

Med 70.111 procent satte Johanna Axelsson personligt rekord och tog segern i medelsvår C:2 på sin hemmabana med Nikki.
Jennifer Svensson slog samtidigt till med ett hattrick och vann från lägsta till högsta klassen.
Nyheter • Publicerad 14 maj 2013
Rekordritt. Över 70 procent och personligt rekord i medelsvår C:2 gav hemmaseger för Ronnebys Johanna Axelsson och Nikki.
Rekordritt. Över 70 procent och personligt rekord i medelsvår C:2 gav hemmaseger för Ronnebys Johanna Axelsson och Nikki.Foto: Madeleine von Koch

DM-mästaren Johanna Axelsson och Nikki trivs på hemmaklubben Ronneby RF där de vann Msv C:2.

– Nu ska vi tävla vidare i medelsvår B i sommar och få mer rutin i de klasserna, säger vinnaren som fick åttor för bland annat gångarter och ryttare.

Annons

Sex klasser med totalt 70 starter avgjordes och flitigaste vinnaren var Ronnebyryttaren Jennifer Svensson, som tävlar för småländska Ostkustens Dressyrryttare. Hon vann LB:1 och LB:2 innan det var familjeuppfödingen SpiderMans tur att vinna högsta klassen Msv A:1 på snygga 70 procent jämnt.

LA:4 vanns av Carolina Schöön, Grönadal, på Leuthens Lilla Lina. Silverplatser togs av Linnea Olofsson, RRF, i LB:1, Angelica Berntsson, RRF, i LB:2 och Susanne Karlsson, KLRK, i Msv B:4. Karlskronatjejen Victoria Löfgren som tävlar för Ljungby klarade den magiska gränsen i Msv A:1 och är kvalad till SM med Selection SN.

Madeleine von Koch
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons