I förra veckan hoppade han in i cupen med att göra tre mål.
– Sex mål på två halvlekar får man vara nöjd med, flinar Adam Kaarle.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2013

Han vet inte varför han har befunnit sig utanför startelvan på slutet.

Troligen är det forwardens nyliga semesterresa på Teneriffa som fått tränaren Göran Bogren att bänka honom.

– Jag vet inte varför. Du får fråga honom.

Förmodligen har han tagit tillbaka sin plats i startelvan igen efter målfyrverkerierna. Semestertrippen verkade ha gjort honom gott iallafall.

Efter den första halvleken mot Rydaholm hade Asarum stora bekymmer att komma fram till några större farligheter.

– Vi var inte alls bra. Det såg lite trögt ut.

Matchen spelades på A-planen som bjöd på en hel del ojämnheter i majmånaden. Det kändes som Asarum saknade flytet som en konstgräsplan ger.

Adam Kaarle ersatte Johannes Hultgren med drygt halvtimmen kvar att spela. Det dröjde inte många minuter innan han presenterade sig första gången, 1–0

- Det var ett bra anfall där jag till slut fick tag i bollen och kunde lägga in den i mål, säger Adam Kaarle.

Asarum manglade på där gästerna allt mer började slakna. Chanserna blev fler och Adam Kaarle fick trycka in tvåan sedan Joel Enarsson missat öppet mål från tre meters håll. Bollen tog i ribban och ut till Kaarle som inte gjorde något misstag.

Slitvargen Jint van Reeden störtade fram till 3–0 innan Adam Kaarle fick göra sitt tredje mål i matchen på straff, 4–0.

– Jag har aldrig missat en straff.

Adam Kaarles sex mål på två halvlekar som inhoppare har förmodligen placerat in honom från start i nästa match.

– Det där vet man aldrig. Men formen är det inget fel på, säger Adam Kaarle, vars Asarum fortfarande är obesegrade i trean.

Asarum-Rydaholm 4–0 (0–0)

Målen: 1–0 (62) Adam Kaarle, 2–0 (80) Adam Kaarle, 3–0 (83) Jint van Reeden, 4–0 (90) Adam Kaarle, straff,

Domare: Jesper Persson, Malmö.