Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Målfest på Jämjö IP?

Serieledarna mot seriens målfarligaste lag.
Det kan bli en svängom att se fram mot på Jämjö IP i kväll.
– Det känns som målgaranti, säger Erik Magnusson i Jämjö GoIF.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2013
Batalj. Erik Magnusson ser fram mot kvällens derby mot Asarum. "Fint väder och fredagkväll. Jag hoppas det kommer lite folk och tittar?, säger han.
Batalj. Erik Magnusson ser fram mot kvällens derby mot Asarum. "Fint väder och fredagkväll. Jag hoppas det kommer lite folk och tittar?, säger han.Foto: Patric Söderström

Nykomlingarna Jämjö fick en flygande start på serien men har nu efter sju omgångar dalat till en mittenplacering i tabellen.

Men med 19 mål är laget målfarligast i serien.

Annons

I kväll ställs laget mot serieledande Asarum, som efter två inledande oavgjorda matcher, nu har fem raka vinster och 14 gjorda mål i de fyra senaste.

Målfest på Jämjö IP i kväll i årets första derby?

– Det kan säkert bli några, åt ett eller annat håll, säger innermittfältaren Erik Magnusson.

Han var med och förde upp Jämjö från division 4 i fjol och är nu inne på sitt andra år i klubben. Frånsett en avstängning har han varit ordinarie i tränaren Niklas Anderssons lag.

– Det har känts helt okej för egen del. Som lag har vi lite till att ge. Tränaren provade lite olika uppställningar i början, men kan vi bara spela ihop oss nu så.

Vad blir det för typ av match mot Asarum, tror du?

– Vi slår kanske lite ur underläge och de kommer säkert ha lite mer boll. Vi får försöka ställa om, det har vi varit ganska bra på hittills. Det känns som om vi kan hota dem lite.

Henrik Flemming
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons