Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Nättraby vann på straffar

LYCKEBY När det var dags för poolspel i fotbollför Högstdieskolorna i länet visade sig Nättrabyskolan vara bäst även om Snäckebackskolan i finalen bjöd till riktigt bra.
Nyheter • Publicerad 2 juni 2001

Matchen spelades 1x20 minuter, efter ordinarie matchtid stod det 0-0. Samma siffror var det också efter förlängningen 1x10.

Straffar fick alltså tillgripas och då visade sig Nättrabyskolan att bäst ha nerverna under kontroll. Det blev seger med 4-2.

Annons

Under ordinarie matchtid var Nättraby spelmässigt klart bäst. Bästa målchansen hade lilla snabba Emma Nordberg men Snäcks målvakt räddade storstilat.

Även under förlängningen var Nättraby bäst men Snäck hade några farliga situationer efter hörnor.

När det var dags för straffarna slog bägge lagen in de två första men sedan var det stopp för Snäckebackskolan.

I det segrande laget fanns många tjejer med som spelar i division III med Team Nättraby, laget hade även två duktiga Hasslö-tjejer med som annars spelar i Hasslös pojklag.

Nättrabyskolans straffar slogs in av Emma Karlsson, Sanne Olofsson, Evelina Oscarsson samt Jenny Persson. Snäckebacksollans mål gjordes av Karin Thorell och Therese Byström.

I spel om tredje plats segrade Rödebyskolan över kalliongeskolan med 1-0, matchhjälte blev Emmelie Ylenius.

Lagen var uppdelade i två pooler och förutom de redan nämnda var också Wämöskolan, Österslättskolan och Sunnadalsskolan med.

Nisse Göransson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons