Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Pär Styf klar för Mörrum

MÖRRUM För andra dagen i följd presenterar Mörrums Hockey nyförvärv.
Den här gången är det, Pär Styf, 22-årig back från Elitserielaget, Timrå som med lite tur kan spela för Mörrum redan i kväll.
Nyheter • Publicerad 4 januari 2001

– Förhoppningarna är att alla papper från förbundet blir klara. Då kan han spela mot Rögle i kväll, säger kanslichef, Bertil Lindberg.

> Draftad av Philadelphia

Annons

Timråbacken, Pär Styf, som gjort närmare 30 juniorlandskamper började sin hockeykarriär i, Antjärn, men han har också spelat i MoDo, Husum och Örnsköldsvik. Ett visst intresse finns också från NHL-laget, Philadelphia Flyers som draftat 22-åringen, Styf.

> Ersattes av tjeck

Till Timrå kom Pär den här säsongen och han har ingått i A-truppen.

Men när Timrå (tredje plats från slutet i Elitserien) förstärkte med en tjeckisk back. Då fick Pär lämna sin plats i A-truppen.

– Vår tränare, Lasse Lindgren hade koll på läget har varit i kontakt med Timrås, P-O Larsson som tipsade om Pär. Meningen är att han skall ersätta, Petteri Leskinen, som lämnat oss.

> Hinner till matchstart??

I dag klockan 14.30 går Mörrums buss mot Ängelholm. Klockan 14.40 kommer Pär Styf till Blekinge. Men ”bussmissen” hindrar inte Timråbackens deltagande i den Allsvenska matchen. Han får skjuts till Ängelholms ishall av ”vicen”, Björn Nilsson.

Och är övegångshandlingarna klara, då spelar Pär Styf sin debutmatch i Mörrums färger.

Conny Pettersson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons