Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Säsongen slut för Weiss

MÖRRUM Fredrik Weiss hade själv räknat med att kunna spela de sista fyra matcherna i Allvsvenskan för Mörrums Hockey och vara i stöten när fortsättningsserien sätter igång. Tyvärr verkar det som om den duktige backen Weiss får kasta in handuken resten av säsongen.
Nyheter • Publicerad 9 januari 2001

– Jag hade räknat med att kunna börja träna för fullt i december och spela de sista fyra matcherna i Allvsnekan efter jul. Jag skadade ju en axel och operationen gick alldeles utmärkt. Men då allt kändes toppen började ett knä krångla, det blev åter operation där det togs väck brosk. Läketiden troddes bli två till tre veckor, nu har det gått fem.

– Jag kan ju cykla och jogga men när jag ska åka skridskor gör det ruskigt ont. Nu verkar det som om hela säsongen är spolierad. Det tycks inte bli bättre och när man har ont så belastas andra delar. Tyuvärr verkar det som om säsongen nu är körd för min del, säger Weiss.

Annons

> Lägger inte av

Några tankar på att lägga av har han i vilket fall som helst inte.

– Nej, inte vill jag avsluta min karriär på det här viset. Jag ska försöka bita ihop och komma igen till nästa säsong. Någon tanke på att sluta har jag definitivt inte. Kanske jag får opereras ytterligare en gång om inte det skadade knäet vill ge med sig. Jag ser fram mot att åter få spela hockey, avslöjar Fredrik Weiss.

Vad det gäller Mörrums Hockey har laget haft otur på backsidan, Weiss var ju ett ankare. När sedan Petteri Leskinen mitt under säsongen beslöt sig för att sluta blev det backkris i laget, Andreas Carlsson värvades och han har visat sig bli en mycket bra ersättare.

Nisse Göransson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons