Att göra mål på Saxemara IF är inte det lättaste.
Nättraby GoIF gjorde tre – ändå blev det förlust med 3–5.
– Vi har lite valpar i laget, säger Nättrabys spelande tränare Niklas Andersson.
Nyheter • Publicerad 24 maj 2013
Tvåmålsskytt. Marcus Olofsson fortsätter att göra mål för Saxemara.
Tvåmålsskytt. Marcus Olofsson fortsätter att göra mål för Saxemara.Foto: Thomas Persson

Saxemara IF har övertygat stort så här långt. Laget hade inför matchen mot Nättraby sex raka matcher utan förlust och målskillnaden var imponerande 12–1.

Och det var Saxemara som inledde bäst. Den rutinerade trion Marcus Olofsson, Labinot Kelmendi och Ola Otfors var ett ständigt hot för Nättrabys försvar.

Efter mindre än en kvar var det 0–2.

Nättrabys Simon Karlsson reducerade, men Saxemaras Marcus Olofsson svarade minuten senare.

Karlsson gav dock Nättraby ett litet hopp när han gjorde sitt andra mål fem minuter före paus.

– Vi släppte kanterna alldeles för enkelt, säger Olofsson.

Men det blev samma visa igen.

Saxemara svarade och Labinot Kelmendi var tvåmålsskytt redan i paus.

– Det tog på energin, säger Niklas Andersson.

När sedan Olofsson gjorde sitt andra mål för kvällen var matchen över.

Andersson var inte imponerad över motståndet.

– Spelmässigt var vi bättre. Saxemara slår bara långt.

Saxemara har nu sju raka matcher utan förlust.

– Vi ska bygga vidare på denna svit, säger Olofsson.

Det ser ut som om det kan bli ni och Ronneby BK som gör upp om detta?

– Ja, det hade varit underbart att få spela en avgörande seriefinal mot dem.

Nättraby–Saxemara 3–5 (2–4)

Målen: 0–1 (8) Mattias Olsson, 0–2 (13) Labinot Kelmendi, 1–2 (30) Simon Karlsson, 1–3 (32) Marcus Olofsson, 2–3 (40) Simon Karlsson, 2–4 (42) Labinot Kelmendi, 2–5 (51) Marcus Olofsson, 3–5 (87) Viktor Karlsson.