Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tamminen tillbaka efter smällen

MÖRRUM Mikko Tamminen back i Mörrums Hockey fick en otäck smäll i matchen borta mot Bofors i Allsvenskan.
– Vi hade väl spelat fyra fem minuter av sista perioden när en Bofors-spelare slog klubban över struphuvudet. Jag kommer inte ihåg händelsen efter att jag blivit liggande, men efter en stund var jag med om händelsens förlopp, förmodligen blev jag chockad. Jag var hela tiden vid medvetande, säger Mikko.
Nyheter • Publicerad 9 januari 2001

Tamminen låg länge på isen, uppskattningsvis 10 minuter innan han forslades ut på bår och fick åka till lasarettet i Karlskoga.

– Det var otur att killen träffade mig just på strupen, jag tror ingen försöker skada medvetet. Nu känner jag mig bra, lite ont i huvudet har jag men jag fick medicin och jag kommer att spela på onsdag. Vi har ju ont om backar, jag känner mig bättre och bättre, berättade Mikko på måndagsmiddagen.

Annons

> Passerar Mölndal...

Två matcher återstår i Allsvenskan, Mörrum har att möta Tranås hemma och Troja/Ljungby borta.

– Vi har ju en morot att spela för. Två vinster och chansen att passera Mölndal. Gör vi det har vi ju en viktig poäng med oss när det blir omstart. Nu har vi bevisat att vi kan ge de bästa lagen i Allsvenskan en match, det har vi visat mot både Rögle och Bofors.

– Skulle sitta väldigt bra om vi lyckades passera Mölndal, vi hade en tung start men har kommit mer och mer under säsongen, hoppas den trenden fortsätter. Då kan det bli riktigt roligt framöver. Själv ser jag fram emot de matcher som är kvar under säsongen 2000-2001, avslutar kämpen Mikko Tamminen som Mörrums-publiken säkert får se i morgon igen i Södra hallen.

Nisse Göransson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons