Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tingsryds målvakt lämnar laget

TINGSRYD. Skrällgänget Tingsryd har fortfarande chansen att nå elitserien, men det blir i så fall utan målvakten Mattias Elm.
– Ja, det stämmer. Han har meddelat oss att vi får söka efter hans ersättare, säger Mats Olsson, värvaransvarig i Tingsryd.
Nyheter • Publicerad 2 mars 2001

Mattias Elm spelade ifjol elitseriehockey med Linköping men när laget degraderades valde han att återvända till fadershuset.

Det blev ingen omedelbar succé.

Annons

Elm hade det trögt innan jul, men i Superallsvenskan har han spelat huvudrollen i de flesta matcherna.

– Det blir inte lätt att ersätta honom, säger Mats Olsson som ändå räknar med att flertalet i årets spelatrupp skriver nya kontrakt.

Enligt vad Sydöstransporten erfar så är det däremot redan klart att trollkarlen Pasi Mustonen lämnar klubben efter fyra säsonger.

– Den uppgiften vill jag inte kommentera i nuläget, säger Mats Olsson.

Envisa rykten om att Mörrums lagkapten Patrik Eriksson skulle vara aktuell för smålandslaget har retat upp känslorna i laxaland.

– Han är inte aktuell, vi var däremot mycket nära ett kontrakt inför säsongen, säger Mats Olsson.

Jan-Erik Martinsson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons