Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tung trio förstärker CIF

Carlskrona Innebandyförening är tillbaka i seriespel igen.
När laget startar upp i division 4 gör man det med ett par tunga nyförvärv.
– Det är de yngre spelarna som ska utvecklas. Men det är bra om det finns några rutinerade herrar med i laget, säger Jens Norrman i CIF.
Nyheter • Publicerad 14 maj 2013
På språng. Jimmy Jensen förstärker Carlskrona IF.
På språng. Jimmy Jensen förstärker Carlskrona IF.Foto: Anna Sunesson

De tre spelarna som är klara för CIF är inga mindre än Slätaflys Daniel Landqvist och Linus Streelert. Från Örlogsstaden kommer Jimmy Jensen.

– Vi hade önskemål att hitta några duktiga spelare som skulle kunna lyfta laget och samtidigt hjälpa de yngre killarna som är grundstenarna i det här laget.

Annons

Daniel Landqvist har de senaste åren hoppat mellan Örlogsstaden och Slätafly. En pålitlig målskytt som kommer leverera. Linus Strelert har fyra raka säsonger i Slätafly, men väljer att komma hem till Karlskrona igen. Jimmy Jensen kommer närmast från spel i Örlogsstaden.

CIF har under flera år haft en fungerande ungdomssektion. Nu är de unga lirarna blivit så pass duktiga att det kommer att känna på seriespel i division 4.

– Vi kommer jobba långsiktigt. det är viktigt när vi nu har tagit oss tillbaka, säger Jens Norrman.

Björn Skarpsvärd
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons