unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Falska Hellström-biljetter i omlopp

Biljettförsäljningen startar inte förrän i helgen, men redan nu finns falska Håkan Hellström-biljetter att köpa på nätet. Klockan 12 på lördagen släpps biljetterna till spelningen på Ullevi i Göteborg den 4 juni nästa år, Hellströms enda inplanerade konsert under 2016.(TT)

Biljettförsäljningen startar inte förrän i helgen, men redan nu finns falska Håkan Hellström-biljetter att köpa på nätet.

Klockan 12 på lördagen släpps biljetterna till spelningen på Ullevi i Göteborg den 4 juni nästa år, Hellströms enda inplanerade konsert under 2016. Men det har inte hindrat flera bluffsajter från att redan sälja ogiltiga biljetter till konserten, skriver Expressen och Nyheter 24

quote

Live Nation uppmanar nu fansen att endast köpa biljetter via auktoriserade återförsäljare.

TT