GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Skådespelare sjuk - Millerpjäs ställs in

Malmö Stadsteaters uppsättning av "En handelsresandes död" skulle haft premiär på Initiman till helgen, men nu ställs alla höstens föreställningar in sedan huvudrollsinnehavaren Göran Dyrssen blivit sjuk. Premiären skjuts upp till vårsäsongen, enligt teaterchefen.(TT)
Publicerad 1 oktober 2018

Malmö Stadsteaters uppsättning av "En handelsresandes död" skulle haft premiär på Initiman till helgen, men nu ställs alla höstens föreställningar in sedan huvudrollsinnehavaren Göran Dyrssen blivit sjuk. Premiären skjuts upp till vårsäsongen, enligt teaterchefen.

"Det har inte varit ett lätt beslut att ta. Att bli sjuk är ingenting man kan hjälpa. Huvudrollen Willy Loman är en av världsdramatikens största roller som inte går att ersätta i en handvändning", säger teaterchefen Kitte Wagner i ett pressmeddelande.

"En handelsresandes död" skrevs 1949 av Arthur Miller och är ett av världens mest kända teaterstycken.

TT