Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Föll på jobbet - avled av sina skador

En man i 60-årsåldern som skadades allvarligt i en arbetsplatsolycka på en avfallsanläggning i Helsingborg har avlidit, rapporterar Helsingborgs Dagblad. Hur olyckan har gått till är i nuläget oklart, men polisen utreder händelsen som vållande till annans död, skriver tidningen.(TT)
Publicerad 9 januari 2019

En man i 60-årsåldern som skadades allvarligt i en arbetsplatsolycka på en avfallsanläggning i Helsingborg har avlidit, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Hur olyckan har gått till är i nuläget oklart, men polisen utreder händelsen som vållande till annans död, skriver tidningen. Larmet om att en man fallit från en hög höjd kom in på tisdagsförmiddagen. Mannen fördes till sjukhus med livshotande skador, men han avled senare under dagen.

Annons

Trots att året är ungt är arbetsplatsolyckan den tredje med dödlig utgång under 2019, skriver tidningen Arbetet. En man omkom vid en olycka på ett lager i Helsingborg på nyårsdagen och dagen därpå omkom en man när han fick ett betongföremål över sig på en industri norr om Mönsterås.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons