GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Organisationer kritiserar Sverige

159 hjälporganisationer har skrivit på ett protestbrev mot den svenska regeringens beslut att skära på biståndet till Globala fonden, uppger Ekot. Det rör sig om 300 miljoner kronor, 35 procent, av redan utlovade pengar som skulle bekämpa aids, tuberkulos och malaria i år.(TT)
Publicerad 13 februari 2016

159 hjälporganisationer har skrivit på ett protestbrev mot den svenska regeringens beslut att skära på biståndet till Globala fonden, uppger Ekot.

Det rör sig om 300 miljoner kronor, 35 procent, av redan utlovade pengar som skulle bekämpa aids, tuberkulos och malaria i år.

Både internationella och svenska organisationer har skrivit under. RFSU:s generalsekreterare Maria Anderson säger till Ekot att det är absurt att dra ner så mycket på biståndet.

TT