Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Våldtog flicka på hotellrum - döms till fängelse

Två män, 21 och 22 år gamla, döms till fängelse i fem och ett halvt år för en grov våldtäkt mot en 16-årig flicka på ett hotellrum i centrala Malmö.(TT)
Publicerad 9 januari 2019

Två män, 21 och 22 år gamla, döms till fängelse i fem och ett halvt år för en grov våldtäkt mot en 16-årig flicka på ett hotellrum i centrala Malmö. Förutom flickans unga ålder anser Malmö tingsrätt att det är försvårande för männen att de ska ha slagit flickan under våldtäkten och även filmat det grova övergreppet, skriver Sydsvenskan. Filmklippet har spridits på Snapchat, men eftersom materialet inte sparas där har polisen inte kunnat säkra klippet som bevis. Flera personer har dock uppgett att flickan har fått skador av våldtäkten, som skedde i augusti i fjol.

En av männen har medgett att han filmat och spridit klippet vidare, men de båda nekar till brott och hävdar att flickan hade sex med dem frivilligt.

Annons

Männen ska också betala 125 000 kronor i skadestånd till flickan. Hon tilldöms även 15 000 kronor som ersättning för akut sjukdomstid efter våldtäkten, skriver Kvällsposten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons