GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Björk i tät kamp om VM-ledningen

Thed Björk fortsätter att kämpa om titeln i standardvagnsmästerskapet WTCC. I helgen kom ännu en pallplats, den sjätte för säsongen, när han körde in på tredje plats i det andra racet i Argentina.(TT)

Thed Björk fortsätter att kämpa om titeln i standardvagnsmästerskapet WTCC. I helgen kom ännu en pallplats, den sjätte för säsongen, när han körde in på tredje plats i det andra racet i Argentina. I det första loppet slutade han sexa och resultaten gör att Volvo-föraren ligger tvåa i sammandraget, bara tolv poäng bakom ledaren Tiago Monteiro från Portugal.

"Jag är glad över att ta min sjätte pallplats för året och teamet har kämpat hårt under dessa två tuffa tävlingar. Mitt mål inför helgen var att hålla mig inom slagläge för mästerskapsledningen, något vi lyckats med. Min ambition för nästa tävling i Kina är att upprepa min seger från förra året och att klättra en plats i mästerskapet", säger Thed Björk i ett pressmeddelande.

Fyra tävlingshelger återstår av mästerskapet.

TT