Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Lundqvist utbytt vid storförlust

New York Rangers svenska stjärnmålvakt Henrik Lundqvist hade en tung dag och blev utbytt när laget förlorade mot Arizona med 0-5. Lundqvist släppte in alla fem målen på 32 skott och fick lämna målet i andra perioden.(TT)
Publicerad 7 januari 2019

Lundqvist släppte in alla fem målen på 32 skott och fick lämna målet i andra perioden. New York-laget lyckades inte heller producera särskilt mycket offensivt och Darcy Kuemper i Arizonamålet höll tätt på de 23 skotten som kom mot honom.

Rangers är inne i en svacka och har haft problem att få i gång spelet. Under de senaste 17 matcherna har det blivit tolv förluster, och den mot Arizona är den tredje i rad där de totala målsiffrorna är generande 3-18.

””
Annons

I Arizona noterades Oliver Ekman-Larsson, den spelare som har mest speltid i laget den här säsongen, för säsongens 18:e assist för 1-0-målet i den första perioden. Mario Kempe gjorde strax därefter 2-0.

För Edmonton blev matchen mot Anaheim betydligt roligare än 0-4-förlusten mot Los Angeles Kings i lördags.

Efter en utskällning av tränaren Ken Hitchcock var det ett helt annat lag som kom ut på isen dygnet senare och vann med 4-0.