Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Blekinge

Agera tryggt och snabbt när du vill sälja och köpa ny bostad

− Nu är det rätt tid att göra din försäljning startklar, säger Amanda Håkansson, mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

− Då kan du agera snabbt när du är redo att sälja, till exempel när du hittar en bostad du verkligen vill köpa.

Att ha bostaden ”klar i byrålådan” är en särskild fördel i Blekinge.

− I vår region kan bostadsförsäljningar gå väldigt fort. Det är inte många bostäder ute på marknaden, och om du just då hittar en villa eller lägenhet du blir förtjust i, gäller det att vara förberedd med din egen försäljning, säger Amanda Håkansson.

Samtidigt är det alltid en fördel att ha sin försäljning startklar: Man kan planera i lugn och ro, slipper stress, kan känna sig trygg när det väl ”hettar till” och fatta kloka beslut.

− Med vår kostnadsfria tjänst Försprång är du alltid redo för en bra affär, även om du vill avvakta och sälja vid ett senare tillfälle. Vi mäklare ser till att all dokumentation och fina bilder finns på plats, säger Amanda Håkansson.

En bra förberedelse består av olika steg:

* Kostnadsfri värdering och rådgivning

* Förberedelse av marknadsföring (ev styling, fotografering, beskrivning av och hårda fakta om bostaden med mera)

* Besiktning (om du säljer en villa, ett radhus eller fritidshus) och eventuell försäkring mot dolda fel

* Ekonomisk kalkyl av skatteeffekt vid försäljning och köp

− Det kan låta som mycket jobb, men ingen fara: Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge kan det här.

− Du kan läsa mer på våra hemsidor, eller så ringer du oss. Då kommer vi hem till dig och berättar mer utifrån din egen bostad. Vi guidar dig genom hela processen – i din egen takt, säger Amanda Håkansson.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge har även ett omfattande spekulantregister som är full av intressenter och deras detaljerade önskemål. Där matchas bostaden du vill sälja med ”rätt” sökande.

− Samtidigt som din bostad tas upp där kan vi också lägga upp dina egna önskemål gällande bostäder du är intresserad av. 10 till 15 procent av bostäderna i vår region går aldrig ut till en öppen försäljning, och vi vill inte att du missar ”the perfect match” för det, förklarar Amanda Håkansson.

− Sitter du till exempel med en bostadsrättslägenhet centralt med hiss och balkong, och letar efter en villa? Då kan du använda denna som en biljett till din nya drömbostad då vi har många villaägare som söker efter en bostad såsom den du har!

Hon tipsar också om att prata med banken om ett lånelöfte för bostaden du vill köpa framöver. − Även om du inte vet exakt när det blir av, är det en fördel att ha pratat igenom det och påbörja processen med din bankkontakt.

Kontakt Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Blekinge:

Annons
Innehåll från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Blekinge

Läs mer:

Smarta sättet att bli redo för bostadsaffär i Blekinge

Smarta sättet att bli redo för bostadsaffär i Blekinge
Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se