GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Så tycker Ronnebyborna om de nya skyltarna

När Sydöstran kollade vad folk på stan tyckte om de digitala skyltarna blev det ett bra betyg till kommunen.
Ronneby • Publicerad 27 december 2017

Vad tycker du om Ronnebys nya, digitala informationsskyltar?

Kenneth Nestlén, 48 år, från Ronneby.
Kenneth Nestlén, 48 år, från Ronneby.Foto: Joel Petersson

Kenneth Nestlén, 48 år, Ronneby:

– Det är bra att man gör reklam för det som händer och sker i staden, och som trots allt är positivt. Sedan kan jag tycka att färgerna och ljuset är väldigt skarpt, men det handlar ju också om kontrasten mot den mörka bakgrunden som är större delen av tiden just nu.

Charlotta Vestergren, 27 år, från Ronneby.
Charlotta Vestergren, 27 år, från Ronneby.Foto: Joel Petersson

Charlotta Vestergren, 27 år, Ronneby:

– Det är trevligt att Ronneby marknadsför sig på ett nytt och trendigt sätt. Det är positivt att man moderniserar informationen till besökare och invånare. De gamla skyltarna hade ju funnits nästan sedan staden grundades, kändes det som.

Calle Westrup, 27 år, från Ronneby.
Calle Westrup, 27 år, från Ronneby.Foto: Joel Petersson

Calle Westrup, 27 år, Ronneby:

– Jag tycker att de nya skyltarna är schyssta. Jag kommer inte riktigt ihåg de gamla, analoga skyltarna, men det är bra att man har bytt ut dem och enkelt kan byta budskap. Det är viktigt att kunna locka folk med information om aktuella evenemang.

Emma Henningsson, 17 år, från Kallinge.
Emma Henningsson, 17 år, från Kallinge.Foto: Joel Petersson

Emma Henningsson, 17 år, Kallinge:

– Det är bra, för om det skulle hända något så kan man använda dem för att sända ut viktig information. Hela samhället går allt mer mot digitalt, så det är självklart att även kommunen och informationstavlorna ska hänga med.

Joel PeterssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.